Advert
as

Solhan Spor’a Destek Çağrısı

Solhan Spor’a Destek Çağrısı

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden ve gurubunda başarılı olup Efeler Ligi’ne yükselmek için yapılacak play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanan Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhanspor’a bugüne kadar katkı sunanlara teşekkür edilirken, takıma destek çağrısı yapıldı.

 

 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, gurubunda başarılı olup Efeler Ligi’ne yükselmek için yapılacak playy-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

 Bingöl tarihinde ilk kez bir takımın birinci ligde mücadele ettiğini ve bir üst lige çıkmak için playy-off müsabakalarına katılma hakkı elde ettiğini belirten Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve Solhanspor Kulübü Başkanı Yüksel Dere, sezon boyunca maddi manevi destek sunanlara teşekkür ederken zorlu virajda herkesimden destek beklediklerini ifade ettiler.

 Destek Sunanlara Teşekkür Etti

 Kulübün kısa bir geçmişinin olduğunu ve kısa sürede büyük başarılara imza atarak özelde Solhan’ın genelde ise Bingöl’ün tanıtımına büyük katkılar sunduğunu belirten Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Solhanspor, kısa sürede büyük başarılara imza attı. 2016-2017 sezonunda playy-off hedefi ile mücadele edip hedefine ulaştı. Yeni hedefimiz ise Efeler Ligine çıkmaktır. Bu sezon gerek maddi destekte bulunan ve gerekse manevi olarak desteklerini esirgemeyip her an yanımızda olan taraftarımız ve hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önemli bir sürece girdik. Bu süreci de en iyi şekilde atlatıp Bingöl’e tarihinde Voleybol alanında yeni bir başarı ve yeni sezonda yeni heyecanlar yaşatmak için takımımızın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı vardır. Hemşehrilerimize bu zorlu ve önemli süreçte takımımızın yanında olmalarını ve desteklerini esirgememeleri çağrısında bulunuyor, bugüne kadar maddi manevi desteklerini sunan ve bundan sonra da desteklerini esirgemeyecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Takımımıza da Efeler Ligi yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Solhanspor'a Destek Çağrısı

 

Zorlu bir süreçten geçtiklerini ve play-off hedefine ulaştıklarını belirten Solhan Spor Kulüp Başkanı Yüksel Dere, sezon hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. Başkan Dere,“2013 yılında kurulan kulübümüz, büyük gayretler ile bugün voleybol birinci ligde mücadele ediyor. 2016 yılında yapılan kongrede yönetim değişikliğine gittik. Sezona başlarken play-off hedeflemiştik. Bugün hedefimize ulaştık. Şimdi de Efeler ligine çıkmayı hedefliyoruz ve bunun için de play-off müsaba-kalarında başarı elde etmemiz gerekiyor. Gerekli desteği aldığımızda bu hedefe de fazla uzak olmadığımızı görüyoruz. Sezon başından bugüne maddi ve manevi desteği olan hemşehrilerimiz oldu. En büyük desteği kuşkusuz Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız sunmuştur. Buraya gel-memizde, sporseverlere bu heyecanı yaşatmamızda ve Solhan ile Bingöl'ün tanıtımında en büyük katkıyı sağlayan sayın başkanımıza ne kadar teşekkür etsek de azdır. Sayın başkanımıza her zaman yanımızda olduğundan dolayı şükranlarımızı sunuyor ve Allah kendisinden razı olsun diyoruz.  Takımımıza maddi ve manevi destek veren Solhan Kaymakamı'na, Bingöl Belediye Başkanı'na, Karlıova Belediye Başkanı'na, Arakonak Belediye Başkanı'na, Ak Parti Genç İlçe Başkanı'na, Solhan'da iş yapan değerli iş adamları ile Ankara'da bulunan değerli iş adam-larımıza teşekkür ediyoruz. Bu sezonda saydığımız kurum ve kuruluşlar ile değerli iş adamlarının desteği ile kulübümüze 150 bin TL maddi kaynak ulaşmıştır. Geri kalan kaynak ise, iddia gelirleri, Solhan Belediyesi ve Kulüp yöneticilerinin desteği ile bugüne geldik. Gerek ilçede ve gerekse deplasmanlarda takımımızı misafir eden ve bizleri onurlandıran hemşehrilerimize bu isimsiz kahramanlara da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Takımımızı gerek Solhan'da ve gerekse deplasmana gittiğimiz her yerde yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen taraftarımız ve gönül dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Ligde tamamlanan grup müsabakalarından sonra takımımız play-off müsabakalarında da inşallah Solhanımızı en iyi şekilde temsil edecektir. Bugüne kadar imkanlarımızı zorlayarak bu aşamaya geldik. Önümüzdeki süreçte hemşehrilerimizin desteğine daha çok ihtiyacımız vardır. İmkanı olan hemşeh-rilerimizden maddi destek bekliyoruz. Önümüzdeki müsabakalarda başarılı olmamız halinde artık Türkiye'nin en büyük kulüplerini Bingöl'e getireceğiz. Bu da sporseverlere en büyük armağan olacaktır. Sporseverlere bu armağanı vermek için hem-şehrilerimizin desteğini bekliyor, bugüne kadar maddi manevi destek sunan ve bundan sonra desteklerini esirgemeyecek tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum