Advert
as

Solhan İHH’dan Et Yardımı

Solhan İHH’dan Et Yardımı

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi 25 aileye kurban eti dağıttı.

İHH Solhan Şubesi, hayırseverlerin desteği ile ilçede ihtiyaç sahibi 25 aileye et dağıtımında bulunurken Hazarşah Yeni Yerleşim okulunda öğrenim gören 15 öğrenciye de hediye verdi.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Solhan İHH Başkanı Muhammed Veysi Tunç, “Yetim ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olup imkanlar dahilinde yardımlarda bulunmaktayız. İlçede faaliyete başladığımız günden bu yana hassasiyetle İslami ve insani çalışmalar yürütmekteyiz. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile yardımlarda bulunarak bir nevi köprü görevi gören İHH olarak geçtiğimiz hafta da bize ulaştırılan et yardımını taksim ederek 25 ailemize ulaştırdık. Ayrıca 15 öğrencimize de hediye dağıttık. Yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür ediyor hayırlarının kabul olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum