Advert
as

Trafik Kazası: 1 Yaralı

Trafik Kazası: 1 Yaralı

Solhan-Muş Karayolları Karabey Mevkiinde seyir halinde olan aracın lastiğinin patlaması nedeniyle meydana gelen kazada, araç sürücüsü Abdullah Zerlen yaralandı.

Solhan-Muş Karayolları Karabey Mevkiinde seyir halinde olan araç, lastiğinin patlaması nedeniyle devrildi. Meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Solhan-Muş Karayolları Karabey Mevkiinde meydana geldi. 01 HD 553 plakalı araç, Lastiğinin patlaması sonucunda üç takla atarak ancak durabildi. Meydana gelen kazada, araç sürücüsü Abdullah Zerlen yaralandı. Zerlen, olay yerine gelen ambulansla Solhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Yaralı daha sonra Bingöl Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Tedavisi biten sürücü Zerlen taburcu edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum