Advert
as

İlçemizde Polis Haftası Kutlandı

İlçemizde Polis Haftası Kutlandı

Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Solhan’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü ilçemizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlik, 10 Nisan Pazartesi günü İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş’ın, makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Daha sonra Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş ve Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Harun Tunç ve Barış Toprak, Polis Merkezine yaptığı ziyaret ile başladı. Ardından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğündeki personel ziyareti ile devam etti.  

 

 

İlçe Emniyet Müdürlüğünce, İkindi Namazı müteakiben Ulu Camide şehitler için Kur’an-ı Kerim ve mevlit okutuldu. İlahilerin seslendirilmesinden sonra İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu tarafından yapılan dua ile program sona erdi. Program sonrasından cami çıkışında vatandaşlara ikramda bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum