Advert
as

Solhanlı Küçük Atletler, Türkiye Şampiyonu Oldu

Solhanlı Küçük Atletler, Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan “Atletizm Geliştirme Projesi Final Yarışmaları’’ Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda gerçekleştirildi.


Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan Atletizm Geliştirme Projesi final Yarışmalarına 543 sporcu katıldı.

Bingöl adına 4 kategoride 14 sporcumuzun kıyasıya yarıştığı final etabında 1500 metre küçük erkekler kategorisinde yarışan Solhanlı sporcumuz Kani Çiya İlçi Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Diğer kategorilerde yarışan Solhanlı sporcularımız ise 1500 metre yıldız erkeklerde Muhammed Çakar beşinci,  İsa Üçkaç 14’ üncü, Barış Bolgan 28’ inci yıldız kızlarda ise yedinci olarak takım halinde yarışmayı tamamladılar. 

 

İl Müdüründen Kutlama

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan Atletizm Geliştirme Projesi final Yarışmalarında Türkiye şampiyonu olan başarılı sporcuları Solhan İlçesinde ziyaret etti.

 

Arıkan, final yarışmasında Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarı gösteren atletizm takımını ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum