Advert
as

Öğrencilerin Eserleri, Genç ve Kiğı’da Sergilendi

Öğrencilerin Eserleri, Genç ve Kiğı’da Sergilendi

Solhan Belediyesi tarafından yürütülen ‘Herkes için kayıtlı istihdam’ projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserler, Genç ve Kiğı’da da sergilendi.


Solhan Belediyesi tarafından yürütülen ‘Herkes için kayıtlı istihdam’ projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında 100’e yakın eserin yer aldığı sergiye vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Konu ile ilgili  açıklamalarda bulunan Proje Koordinatörü Nihat İnan, proje kapsamında düzenledikleri resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren 100’e yakın eserin görücüye çıktığını söyledi.

 

Eserlerin geçtiğimiz günlerde Bingöl merkez ve Solhan ilçesinde de görücüye çıktığını hatırlatan İnan;  “Herkes için kayıtlı istihdam projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz resim ve kompozisyon yarışması yoğun katılımla tamamlandı. Yarışmada en iyi eserler altın ile ödüllendirildi. Dereceye giren eserleri Solhan ve Bingöl merkezinde sergilemiştik. Şimdi de Genç ve Kiğı ilçelerinde sergiledik. Sergiye katılım oldukça yoğundu. Bölgede kayıtlı istihdamı teşvik etmeye yönelik bilincin geliştirilmesi ve farkındalık faaliyetlerinin artırılması ile Kayıt dışı istihdamın olumsuz etkileri konusunda bilinçlendirme çalışmaları eşliğinde çizilen eserler vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum