Advert
as

Bahçıvan, Annesi Adına Yaptırdığı Okulu Ziyaret Etti

Bahçıvan, Annesi Adına Yaptırdığı Okulu Ziyaret Etti

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, annesi adına yaptırdığı Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesini ziyaret etti.


Bahçıvan Holding ve İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, beraberindeki iş adamları ve Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü ile birlikte rahmetli annesinin adını taşıyan Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Okulun kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Bahçıvan,”Görevimizden dolayı hayatın bize verdiği sorumluluklardan dolayı birçok seyahat yaptık ve birçok okulu ziyaret ettim. Bu okulun benim için değeri çok farklı. Sizin bu bayrağa, bu ülkeye, bu toprağa bağlı olduğunuz inancıyla burayı sizlere bıraktığımız için gurur duyuyorum. İnanıyorum ki sizler bu ülkemizin Birliği, bütünlüğü, kardeşliği yarınlar için her biri bir değer olarak Solhan’ımızdan Türkiye'mizin muhtelif yörelerine hizmet için ülke aşkı için koşacaksınız. İnşallah içlerinizden eğitime gönül veren ve aynı sizler gibi pırıl pırıl gençler çıkacak. Sizlere çok daha yakın olmak için adım adım izlemeye gayret ediyoruz ama üstümüzdeki sorumluluktan dolayı bu her zaman maalesef mümkün olmuyor. Özellikle Muş'a iki günlük bir seyahate gelirken benim kıymetli dostum Niyazi Başkanımın, okulun bu noktaya gelmesinde sağ olsun büyük emekleri oldu. Değerli kardeşimiz 2-3 hafta önce İstanbul'da iken dedim ki Muş’a gelirsek eğer uçaktan iner inmez önce Solhan’a gelip Annemizle buluşacağız. Allah'a şükür sözümüzü yerine getirmiş olduk. Gördüğüm kadarıyla okulumuza da iyi bakıyorsunuz. Bir de yurdumuz açılmış hayırlı olsun. Tabii ki mevcut başarılar çok önemli ama biz sizden daha çok başarı bekliyoruz. Bu isim benim içinde, sizler içinde çok kıymetli onun için bu okulda okurken başarılarınızın daha çok yüksek olmasına diliyorum. Artık sizler hayatın olgunlaşma dönemindesiniz. Sizin yapacağınız çok işiniz var. Türkiye'nin yapacağı çok işi var. Onun için yan gelip yatmak lüksümüz yok, hep çalışacağız. Hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

Bahçıvan, Öğrencilerin taleplerine duyarsız kalmayarak spor salonu, Çanakkale ve İstanbul gezisi sözünü verdi. Ayrıca beraberinde gelen Başhan Holding sahibi Hüsamettin Memiş’de bu sene mezun olacak 50 öğrenciye burs sözü verdi.  

Ziyaret sonunda Okul Aile Birliği Başkan Vekili Ahmet Ozan tarafından Erdal Bahçıvan’a, İlçedeki eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Bahçıvan ziyaret sonunda beraberindeki heyet ile birlikte tekrar Muş'a döndü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum