Advert
as

Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Baba’nın Veda Mesajı

Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Baba’nın Veda Mesajı

Solhan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak görev yapan Hikmet Baba’nın Erciyes’e atanması sebebiyle veda mesajı yayınladı.


2015 yılından itibaren Sosyal Güvenik Kurumu Solhan Sosyal Güvenlik (SGK) Merkez Müdürü olarak görev yapan Hikmet Baba’nın Kayseri Erciyes’e atanması sebebiyle veda mesajı yayınladı.

Mesajında,”2015 Yılından bu yana Müdür olarak yürüttüğüm SGK Solhan Sosyal Güvenlik Merkezi görevimden milletimize, kurumumuza ve mesai arkadaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğimiz Kayseri Erciyes Sosyal Güvenlik Merkezine Müdür atanmam sebebiyle ayrılıyorum.

Görevde bulunduğum yaklaşık üç yıllık süre zarfında; Ekibimle birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururu ve coşkusu ile yoğun bir tempoda mesai mevhumu gözetmeksizin çalışmanın onurunu yaşadık.

Sosyal Güvenlik Kurumunun bir çalışanı olarak; ekibimle birlikte amacımız milletimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak, ihtiyaçlarını etkin, hızlı, verimli bir biçimde karşılayarak, hizmet kalitesini yükseltip, toplumun memnuniyetini artırmak ve Sosyal Güvenlik Kurumunu tüm hizmet alanlarımıza sevdirmek için çabaladık ve uğraştık.

Her türlü desteğini esirgemeyen, Önceki dönem Solhan Kaymakamı Sayın Şeref Aydın ve Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş’a, Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız ve tüm belediye çalışanlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına ve çalışma arkadaşlarımla hizmet etmekten gurur duyduğum Solhan halkına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

 

‘Mutlu Memur, Mutlu Vatandaş’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, tüm iyi niyetleriyle ellerinden geleni esirgemeyerek çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı gönülden, en derin duygularımla teşekkür eder, haklarını bana helal etmelerini dilerim. Benim onların üzerlerin de en ufak bir hakkım var ise tüm haklarımı kendilerine helal ediyorum. Yeni görev yerimizde Rabbim bizleri utandırmasın, muvaffak etsin İnşallah. Yaptığımız, çalışmalar neticesinde gök kubbede hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bana ve tüm Ekibime”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum