Advert
as

Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Solhan’daki koordinasyonu sağlamak amacıyla Kaymakam Fatih Okumuş Başkanlığında, İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleşti.


 

İlçedeki koordinasyonu sağlamak, sorunları tespit etmek, sorunlara yerinde çözüm bulmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla yapılan 2017 Yılı I. Dönem İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısına; Kaymakam Fatih Okumuş, Garnizon Komutanı Önder Başaran, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner ve kurum amirleri katıldı.

 

Koordinasyon kurulu toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Kaymakam Fatih Okumuş, Kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve hizmetlerin yapılması esnasında, kamu kurum ve kuruluşları arasında koordinasyon, işbirliği ve yardımlaşmanın arttırılmasında, kaynakların daha etkin, verimli, tasarruflu kullanılmasında azami derecede titizlikle davranılması gerektiğini belirtti.

 

Kaymakamlığın genel ilke ve çalışmalarına ilişkin prensiplerini okuyan Kaymakam Okumuş,”Disiplinsiz personele gerekli cezaların verilmesinden yanayım. Bir iki defa uyarmak insanlık görevidir ama cezalandırılacak personel varsa cezalandırın. İdare etmeye yanaşmayın. Özellikle ben cezalandırılacak personelde tereddüt etmeyecek ilk personel sınıfının içişleri ve kolluk personeli olduğunu daha sonra diğer kurumların geldiğini düşünüyorum. Başarılı personellerimizin ise ödüllendirilmesi gerekir.”dedi.

 

Koordinasyon toplantısında, kurumlara ait kaynakların, araç ve gereçler gibi konuların öncelikle Kaymakamlıkla paylaşılması, müteahhitlere karşı dik durulması, İşlerin planlı bir şekilde aksatılmadan yürütülmesi, tatil olacak okulların güvenliği ve temizliği gibi işlerinizi planlanması, Özellikle eğitim, sağlık ve köy altyapılarına ilişkin çalışmaların ilgili kurumlarınca koordineli bir şekilde yapılması, , resmi yazışmaların usulüne uygun olarak yapılması, dilekçelerin süresi içerisinde cevaplandırılması aksi taktirde gerekli cezanın verilmesi, vatandaşlarla iyi ilişkilerde bulunması ve diğer önemli konular ele alınıp değerlendirildi. 

 

2017 Yılı birinci dönem İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı Sorulan sorular ve verilen cevaplarla sona erdi.

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum