Advert
as

Solhan Spor, Transferleriyle Türkiye Gündeminde

Solhan Spor, Transferleriyle Türkiye Gündeminde

Solhan Spor Voleybol Takımı, 2017-2018 sezonu için yaptığı transferleriyle Türkiye’nin gündemine oturdu.


Geçtiğimiz sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Sezonu tüm olumsuzluklara rağmen 3. Sırada tamamlayıp adını Play- Off’a yazdırmayı başarmıştı. Ancak Play-Off’a çok iyi başlamasına rağmen başarılı olmamıştı.

2017-2018 Sezonu TVF Birinci Ligde mücadele verecek olan temsilcimiz Solhan Spor adını Efeler ligine yazdırmak için yapmış olduğu transferleriyle Türkiye Voleybol gündemine oturdu.

 


Sergey Andrianov Solhan Sporda

Voleybol kariyerine Rusya’da başlayan 1987 Moskova doğumlu, 2.01 boyundaki Pasör Çaprazı Andrıanov, kulübümüze Çek Cumhuriyeti Süper Lig takımlarından Volleyball Brno'dan transfer olmuştu. Geçen sezon kulübümüzde inanılmaz işler başaran deneyimli Pasör Çaprazı SERGEY Andrıanov ile yeniden sözleşme imzalandı. Tam bir Solhan sevdalısı olan Rusya doğumlu sporcumuz, ülkemizden ve yurt dışından kendisine gelen daha yüksek teklifleri reddedip kulübümüzde kalmayı tercih etti. Sergey Andrıanov, Rusya’da yapmış olduğu antrenmanlar esnasında Solhan Spor formasını severek giydiği gelen bilgiler arasında.

 

 

 

 

Sefer Metin Yeşilöz “Kulübümüzü Efeler Ligi Hedefimize Ulaştıracağız”

Voleybola Kayseri Melikgazi Belediye Sporda başlayan 1990 doğumlu deneyimli Orta Oyuncu sırasıyla Diltaş Eğitim Kurumları, Burhaniye Bld. Spor, Hatay B.Bld. Spor, Torul Gençlik Spor, Afyon Bld. Spor ve Maliye Milli Piyango Spor Kulübünde oynadı. Geçen sezon Efeler Ligi takımlarından Maliye Milli Piyango Spor Kulübünde forma giyen Sefer Metin Yeşilöz artık Solhan Sporda

2017-2018 sezonu için Solhan Sporda olacak olan deneyimli Orta Oyuncusu Sefer Metin Yeşilöz “Solhan’a geleceğim için çok mutluyum. Çok iyi bir atmosferi var ve Efeler Ligi yolunda en büyük aday. Gerek sporcu kapasitesi gerekse de sporcu karakteri bakımından iyi kadro oluşuyor. İnşallah ben ve arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini verip siz büyük Solhan Spor taraftarı ile beraber kulübümüzü hedefimize ulaştıracağız.” dedi.

 

 

 

 

 

Fernando Davıd Gonzalez Rodrıguez (WELCOME NUMBER 3!)

Voleybol kariyerinde Arjantin, Venezuela, İspanya, İtalya ve Lübnan gibi ülkelerde mücadele eden 1989 Venezuela doğumlu ve 194 cm boyunda olan tecrübeli Milli Smaçör Fernando Gonzalez artık Solhan Spor’da

Sayısız kez Milli Takım forması giyen yeni transfer şuanda Venezuela Milli Takımı ile Voleybol Dünya Ligi'nde mücadele ediyor. Aynı zamanda milli takımın kaptanlığını da yapan Fernando Gonzalez takımının değişmez ilk 6 oyuncusundan birisi.

Milli Smaçör Fernando Gonzalez “SolhanSpor ile anlaşarak Efeler Ligi için mücadele etmekten mutluluk duyacağım. Ülkenizi ve Kültürünüzü tanımak ve iyi arkadaşlıklar kurmak için sabırsızlanıyorum. Avrupa’da tekrar voleybol oynayacağımdan ve harika şeyleri gerçekleştirmek için büyük istekleri olan bir ekipte bulunacağımdan dolayı çok mutluyum.”ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bir Transfer Başarısı!..

Şampiyon Rıfat Erden Çevikel Solhan Spor'da...

Voleybol kariyerine Fenerbahçe'de başlayan 1992 doğumlu, 1.96 boyundaki Türkiye'nin en iyi pasörleri arasında bulunan Rıfat Erden Çevikel artık Solhan Spor için mücadele edecek. Fenerbahçe, Beşiktaş, Afyon Belediye Spor ve Halkbank gibi çok önemli takımlarda forma giyen yeni transfer bu yıl formasını giydiği Halkbank Spor Kulübü ile Efeler Ligi Şampiyonu oldu. 4 kez Efeler Ligi Şampiyonluğu, 2 kez 1.Lig Şampiyonluğu,1 Türkiye Süper Kupa Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 2 sefer Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonluğu bulunan yeni transferimiz 8 kez de Türkiye Milli Takımı forması giyme başarısı gösterdi.

 

Türkiye'nin en iyi pasörleri arasında bulunan Rıfat Erden Çevikel “Solhan Spor ile anlaşmadan önce tüm voleybol camiasından duyduğum ortak şey taraftarlarımızdı ve olumlu düşünmemde en büyük pay siz taraftarlarımız oldunuz. Taraftarların önünde oynayacağımız maçları sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım başarılı güzel bir sezonu geride bırakıp Solhan Sporumuzu hak ettiği yerlere ulaştırabiliriz.”dedi.

 

Haber: Rüştü ÇİFTÇİ

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum