Advert
as

Bingöl’de İlk Kez Yapıldı

Bingöl’de İlk Kez Yapıldı

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde İstanbul’dan sonra ilk defa Bingöl’de gerçekleştirilen kapalı ameliyat başarıyla yapıldı.


 

Bingöl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde gerçekleştirilen kapalı ameliyat başarıyla yapıldığını bildirdi.

 

 

Açıklamada, “Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde Çocuk Cerrahi Uzmanı Uzm. Dr. Aybegün Kalyoncu tarafından Sahra A. İsimli 3,5 yaşındaki çocuk hastamıza kapalı Laporaskopik yöntemle başarılı bir şekilde dikişsiz ve ilk defa ülkemizde İstanbul ili dışında ilimizde ‘fıtık’ (inguinal hernia) ameliyatı başarı ile gerçekleştirilmiştir.  Minik hastamızın aynı gün içerisinde taburcu işlemleri gerçekleşmiştir” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum