Advert
as

Camiler Çocuklarla Şenlendi

Camiler Çocuklarla Şenlendi

Okulların tatile girmesiyle Solhan İlçe Müftülüğünce açılan 'Yaz Kur'an Kursları'na çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.


Yaz Kur'an kurslarının başlamasıyla Solhan ilçesinde bulunan camilerde açılan kurslara çocuklar ilgi gösteriyor. 9 hafta sürecek kurslara her yaştan çocuğun rağbet ettiği görülüyor. Ders alan öğrencilerin Kur'an okuma sesleri camiye ayrı bir güzellik katıyor.

 

Yaz Kur'an kurslarında verilen dersler hakkında bilgi veren Ulu Camii İmamı Mehmet Bingöl, “Elifba, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitimi veriyoruz. Derslerimizi Diyanet İşleri Başkanlığınca öğrencilere ücretsiz verilen Elifbalardan işliyoruz. Yine öğrencilere Dinimi Öğreniyorum isimli 3 kitap verildi. Bu kitaplardan da temel dini bilgiler, siyer ve ahlak dersleri işliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum