Advert
as

Kaymakam Okumuş’tan İftar Programı

Kaymakam Okumuş’tan İftar Programı

Kaymakam Fatih Okumuş, İlçedeki kanaat önderlerine, şehit yakınlarına, gazilere, siyasi parti temsilcilerine, kamu çalışanlarına ve iş adamlarına iftar verdi.


 

İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Hayalim Düğün Salonunda verdiği iftar yemeğinde ilçedeki kanaat önderleri, şehit yakınları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, kamu çalışanları ile iş adamlarıyla bir araya geldi.

 

Düzenlenen iftar programında konuşan Kaymakam Fatih Okumuş, ilçenin temsili şahsiyetleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

 

İftar programıma katılanlara teşekkür eden Kaymakam Okumuş,“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtulma olan bu Ramazan vesilesiyle de bizleri bir araya getiren Cenab-ı Allah’a hamdu senalar olsun. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Kaymakamlık olarak geçen yıl düzenlediğimiz üç iftar programımızı bu yıl bire indirdik. Burada şehit yakınlarımız, gazilerimiz, kanaat önderlerimiz, kamu çalışanlarımız, siyasi parti temsilcileri bulunuyor. Özellikle şehit yakınlarımıza ilişkin iftar öncesi birkaç hususa değinmek istiyorum. Şehit yakınlarımız bu toprakların vatan kılınmasında bedel ödemişler. ’Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak uğrunda ölen varsa vatandır’ dizelerinde söylendiği gibi canını, kanını vermiş şehitlerimizin yakınları sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Bakara Süresinde şehitler için ‘onlar ölü değildirler fakat siz bilemezsiniz’ demiştir ve özellikle Allah’ın iki kişiyi cehennem azabından muaf tutacağı bahsedilir. Bunlardan bir tanesi Allah’ın celal sıfatından korkan ve gözyaşı akıtan kişidir, diğerde vatanı uğrunda can veren kişilerdir. Kanaat önderlerimiz var, iş adamlarımız var, kamu kurumlarımızda çalışanlar var, siyasi parti temsilcilerimiz var. Kanaat önderlerimizle de bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Toplum ile devlet her hâlükârda olağan ve olağanüstü durumlarda özellikle kanaat önderlerimizin olağan üstü durumlarda bir araya gelir, onlara danışır ve onların yol göstericiliklerine ihtiyaç duyar ve bizde kanaat önderlerimizle çeşitli şekillerde bir araya geliyoruz ve onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kanaat önderlerimiz bizlere Solhan’ın gelişmesinde, kalkınmasında, toplumsal bazı sorunlarda bizlere ışık tutuyorlar. Solhan’ımızı, Bingöl’ümüzü, bölgemizi kalkındıracak olan iş adamlarımızdır. Biz iş adamlarımızla beraber hareket etmek istiyoruz. Onların bütün sorunlarıyla ilgilenmek, sorunlarını halletmek için gereken bütün her şeye hazır olduğumuzu söylüyorum. Ayrıca yerel demokrasinin timsali muhtarlarımız ve kamuoyunun haber almasını sağlayan basın mensuplarına da teşekkür ederim.”dedi.

 

 

Düzenlenen iftar programına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Prof. Dr. Yılmaz Bingöl, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İlçe Müftüsü Ali İkiz,  kanaat önderleri, şehit yakınları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, il encümenleri, kamu çalışanları ile muhtarlar katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum