Advert
as

Kızılboğa, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Birincisi

Kızılboğa, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Birincisi

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Din Görevlileri arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge yarışması Muş’ta yapıldı.


Diyanet İşleri Başkanlığı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Din Görevlileri arası “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Yarışması” Pazar günü Muş’ta yapıldı.

 

Düzenlenen yarışmaya Bingöl, Şırnak, Bitlis, Siirt, Iğdır, Van, Hakkari ve Muş illerini temsilen il birincisi olan din görevlileri katıldı. Yapılan yarışma sonunda; Bingöl ilini temsilen katılan ve daha önce Solhan Merkez Camisinde görev yapan Yunus Kızılboğa, bölge birincisi oldu.

 

Bölge birincisi olan Yunus Kızılboğa, 6 Ağustos 2017 tarihinde Konya’da yapılacak Türkiye birinciliği yarışmasında bölgemizi temsil edecek.

 

Duygularını bizlerle paylaşan Bingöl Hz. Ali Camii İmamı Yunus Kızılboğa '' Bingöl ilimizi Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında temsil ettim. Sekiz il arasında Bölge birinciliği elde ettiğim için çok mutluyum. Allah’ın izniyle 6 Ağustos tarihinde Konya’da yapılacak olan Türkiye finalin de Bölgemizi ve Bingöl'ümüzü temsil edeceğim. Sizlerden ricam duanızı eksik etmeyiniz. Allah’a emanet olun.''ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum