Advert
as

Kadınlara Evlilikte İletişimin Önemi Anlatıldı

Kadınlara Evlilikte İletişimin Önemi Anlatıldı

Bingöl’de kadınlara "Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri" konulu seminer verildi.


 

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından "Evlilik Öncesi Eğitim Programı"  kapsamında 52 kursiyer kadına, Aile Destek Merkezi'nde seminer verildi.

 

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi ASDEP görevlileri tarafından verilen seminerde, sağlıklı bir evlilik için aile içi iletişimin temel unsurları, eşler arası sevgiyi göstermenin yolları ve rol paylaşımı gibi konular ele alındı.

 

Periyodik olarak seminerlerin devam edeceğini belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hasip Akça, hedeflerinin binin üzerinde bayana ulaşmak olduğunu ifade etti.

 

 

Akça, "Bu seminerlerdeki amacımız, evlilik sırasında yaşanabilecek problemleri anlatmak ve aile içi bağın ne şekilde kuvvetlendirilmesini gerektiğini bayanlara anlatmak. Bu yıl içinde vereceğimiz seminerlerde hedefimiz binin üzerine bayana ulaşarak evliliğin öncesini ve evlilik dönemini anlatmak. Kurumlarımıza üst yazıda yolladık. Bu konuda talepte bulunan kurumlarda da bu seminerleri vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum