Advert
as

Gençlik Kollarından Anlamlı Yürüyüş

Gençlik Kollarından Anlamlı Yürüyüş

Hüda Par Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenecek olan ‘’Aksa için yola çık’’ konulu Yürüyüş ve Basın Açıklamasına tüm Bingöl halkı davet edildi.


 

Esaret altında bulunan ilk Kıblemiz Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu ve mazlum Filistin halkına yapılan zulme karşı durma adına Hüda Par Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Fuat Sönmez tarafından tüm Bingöl halkı Salı günü yapılacak olan Yürüyüş ve Kitlesel Basın açıklamasına davet edildi.

 

Yapılacak olan yürüyüşün başlangıç noktası olarak Polisevi kavşağı , bitiş noktası ise Dörtyol saat kulesi önü olarak belirlendi. Ayrıca yürüyüşün bitiş noktasında geniş katılımlı ‘’Aksa için yola çık’’ konulu basın açıklaması yapılacağı duyuruldu.

 

 

Yapılacak olan etkinliğin sadece Bingöl ile sınırlı kalmadığını dile getiren Sönmez Hüda Par Gençlik Kolları Genel Merkezimiz’in birçok farklı ilde aynı program için start verdiğini açıkladı. Ayrıca Hüda Par Bingöl Gençlik kolları olarak yapacağımız bu ve benzeri etkinlik ve protestoların genelde tüm İslam aleminin özelde ise Mescid-i Aksa ve Filistinli müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını diliyoruz açıklamasında bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum