Advert
as

Vali Mantı, Basınla Bir Araya Geldi

Vali Mantı, Basınla Bir Araya Geldi

Bingöl Valisi Ali Mantı, kentte görev yapan Ulusal ve yerel gazetecilerle bir araya geldi.


 Vali Ali Mantı,  kentte görev yapan Ulusal ve yerel gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin güzel ve bir o kadar da zor bir görev yaptığını söyleyen Vali Mantı, Herkesin amacının yaşadığı yerde faydalı ve doğru şeyler yapabilmek olduğunu söyledi.

 

Basın işinin meşakkatli olduğunu ifade eden Vali Mantı, “Çok önemli, zor ve sıkıntılı bir göreviniz var. İşinizin tüm zorluğuna rağmen vatandaşların haber alma özgürlüğünü sonuna kadar yapıyorsunuz, yapmaya da devam edeceksiniz. Önemli olan Bingöl’de ve Türkiye’deki vatandaşlarıma güzel bir şekilde ışık tutabilmek. Burada kaldığımız süre içerisinde karşılıklı bilgi alıp vermede sıkıntı yaşayamayacağımızı düşünüyorum. Umarım hepimiz için güzel günler olacak. Bunu önce mesleğimizin onur ve haysiyeti, daha sonra da ilimizin güzelliklerini yaşatılması adına yapıyoruz. Burada hem güzel, hem de zor bir görev yapıyorsunuz. Bu işi yaparken her zaman doğru, güzel ve hakkaniyetli yapmanız lazım. Gördüğüm kadarıyla bunu Bingöl’de başarmışsınız.” İfadelerini kullandı.

 

 

Yeni hükümet konağı ve meydan projesi ihalesinin tamamlandığını belirten Vali Mantı, “Aynı yere hükümet konağı yapsak, bu sefer kent meydanı olmuyor.  Bingöl'ün ciddi bir kent meydanına ihtiyacı var. Şu ana kadar meydanı olmayan bir şehir görmedim. Bunu negatif anlamda söylemiyorum.  Bingöl'ün bir meydana ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum