Advert
as

2017-18 Solhan Spor'un Rakipleri Belli Oldu.

2017-18 Solhan Spor'un Rakipleri Belli Oldu.

2017 – 2018 Voleybol Sezonu Erkekler 1’inci Lig Fikstürü Belli Oldu..

2017 – 2018 Voleybol Sezonu erkekler 1’inci lig fikstürü bugün (09 Ağustos 2017 Çarşamba) Ankara Volley Hotel Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kura çekimi sonucunda belli oldu.

Kura çekimine; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Genel Sekreteri AV. Nihal İşçi, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ve kulüp temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, “2017 – 2018 Voleybol Sezonu kura çekimine hoş geldiniz. Yeni sezonun tüm kulüplerimize ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyor, sakatlıksız, güzel mücadelelere sahne olan bir sezon olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu’nun ardından söz alan TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış yeni sezon statüsü ile ilgili bilgiler verdi ve tüm takımlara başarılar diledi.

İlimizi Temsil edecek olan Solhan Spor Voleybol takımı ilk karşılaşmasını Hatay Büyük Şehir Belediye Spor ile Hatay'da yapacak...

Erkekler 1. Lig A ve B Grubu’nda 1. Devre Karşılaşmaları 30 Eylül - 23 Aralık 2017 tarihleri arasında, 2. Devre karşılaşmaları 07 Ocak - 04 Mart 2018 tarihleri arasında, yarı final mücadeleleri Mart 2018’de, final müsabakaları ise Mart – Nisan 2018’de oynanacak.

2017 – 2018 Voleybol Sezonu Erkekler 1’inci Lig Fikstürü

 

 


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum