Advert
as

İlk Zabıta Karakolu Açıldı

İlk Zabıta Karakolu Açıldı

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce kentte ilk zabıta karakolu açıldı.

Bingöl Belediyesi, daha önce belediyeye devredilen Yenişehir Şehit Hayrullah Polat Polis Merkezini zabıta karakoluna çevirdi.

Bahçelievler Mahallesinde bulunan karakolu ziyaret eden Belediye Başkanı Yücel Barakazi, burada yaptığı açıklamada, zor şartlar altında görev yapan zabıta ekiplerinin daha etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürebilmesi için karakol oluşturduklarını söyledi.

 

“TOPLUM OLARAK ZABITAYA DESTEK OLMALIYIZ”

Zabıta ekiplerinin bir çok olumsuzluğa rağmen değişik görev alanlarında vatandaşlara hizmet verdiğini ifade eden Barakazi, “32 personelden oluşan zabıta müdürlüğümüz, belediye mücavir alanı içerisinde etkili bir şekilde görevini sürdürüyor. İlimizin düzeni, vatandaşlarımızın huzur ve sağlığını sağlamak amacıyla özverili bir şekilde çalışan zabıta memuru arkadaşlarımıza bütün toplumun destek olması gerekiyor. Belediyemizce alınan kararları, emir ve yasakları uygulamakla mükellef olan zabıta memuru arkadaşlarımız kentimizin evlatlarıdır. Onlara zorluk çıkarmak yerine, görev ve sorumluluklarını yerine getirmelerini sağlama noktasında yardımcı olmalıyız” dedi.

 

Kent genelinde işgaliyeye yönelik sürdürülen çalışmalara da değinen Barakazi : “Zabıta ekiplerimiz, çarşı merkezi başta olmak üzere tüm cadde ve mahallelerde işgallerle mücadele ediyor. Farklı vesilelerle dile getirdiğimiz çağrıyı bir kez daha yeniliyorum, kurallara uymayan, yapılan ikazları dikkate almayan esnaflarımızın kaldırım işgaline son vermesini istiyoruz. Biz belediye olarak işgalle mücadelemizi kararlı bir şekilde yürüteceğiz. Bu anlamda tüm esnaf ve vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Her vatandaşımız işgaliye hususunda duyarlı olursa, zabıta ekiplerimize yardımcı olursa eminim ki bu sorun kısa sürede ortadan kalkacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum