Advert
as

Yanılmaz’dan TEOG ve LYS Yerleştirme Sonuçları Değerlendirmesi

Yanılmaz’dan TEOG ve LYS Yerleştirme Sonuçları Değerlendirmesi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ile Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı yerleştirme sonuçlarını değerlendirdi.


 

Açıklanan TEOG ve LYS yerleştirme sonuçlarını değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz,  Teog’da öğrencilerin yüzümüzü güldürdüğünü, sonuçların bizi mutlu ettiğini, Üniversite yerleştirme sonuçları ise bizim istediğimizin altında sonuçlar alındığını vurgulayarak, gelecek eğitim öğretim yılında daha da iyi sonuçlar hedeflendiğini söyledi.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanılmaz,”Sınav süreçlerinde bize her daim yardımcı olan Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş’a, Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız’a, Eğitim çalışanlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz. Gelecek öğretim yılında 5 yaşındaki çocuklar için pilot uygulama yapılacak ve okul öncesi zorunlu olacak. Şu an bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Okullarımızda şu an destekleme ve yetiştirme kurslarımız başladı. Bizim için yaz kış yok çalışmak var, fedakarlık var. Özellikle öğretmen sıkıntılarının giderilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah sene başında sıkıntısız başlarız. Sayın Cumhurbaşkanımızın katkıları ile okullar başlayınca kitapların masalarda olmasını sağlayacağız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum