Advert
as

Çağrı- Der’den Çocuklara Yönelik "Namaz" Programı

Çağrı- Der’den Çocuklara Yönelik

Solhan Çağrı-Der tarafından Ağustos ayı içinde 6-10 yaş çocuklara yönelik 15 gün sürecek namaz programı düzenleyecek.


İlçemizde faaliyette bulunan Çağrı-Der, Kur’an Nesli Platformu’nun ‘Hayat Namazla Güzel, Namaz Kılmayı Öğrenmeyen Kalmasın ve Haydi Namaza!’ sloganıyla namaz ayı olarak ilan ettiği Ağustos ayında 6-10 yaş çocuklara yönelik 15 gün sürecek namaz programı düzenleyeceğini duyurdu.

 

Çağrı-Der'den yapılan açıklamada, Kıyamette kulun ilk sorguya çekileceği ibadetin namaz olduğu hatırlatılarak her Müslüman’ın öğrenmesi gereken önemli ibadetin namaz olduğunu söyledi.

 

Açıklamada, "6-10 yaş arasındaki çocuklara namaz öğretilecek.  15 gün süreyle namaz programı yapılacak. Programda çocuklara namazın önemi ile birlikte uygulamalı namaz öğretimi ve çeşitli etkinliklerle 6-10 yaş arasındaki çocuklara bu süre içerisinde hem namaz öğretilecek hem de sevdirilecek.” ifadelerine yer verildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum