Advert
as

Namaz Eğitimini Tamamlayan Çocuklar Camide Buluştu

Namaz Eğitimini Tamamlayan Çocuklar Camide Buluştu

Kur'an Nesli Platformuna üye derneklerden Solhan Çağrı-Der tarafından namaz eğitimi verilen 6-10 yaş arası çocuklar camide buluştu.

Kur'an Nesli Platformu tarafından "Hayat Namazla Güzeldir" etkinlikleri kapsamında, namaz eğitimi alan çocuklar camide buluştu.

 

Namaz eğitimini tamamlayan çocuklar, Merkez Camii’nde bir araya gelerek, birlikte namaz kılıp, camide bulunan minber, mihrabı gezerek tanımaya çalıştı.

 

15 günlük namaz eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayan yaklaşık 100 öğrenciye başarı belgesi ile birlikte sınavda dereceye giren miniklere saat, başörtüsü, top ve kalemlik hediyeleri ile ödüllendirildi.

 

Namaz eğitimini tamamlayan çocukları tebrik eden Solhan Çağrı-der Başkanı Muhsin Barış, çocukların İslami eğitimi, namazı ve Kur’an-ı Kerimi öğrenmelerine yardımcı olan hocalara teşekkür ederek, iyi bir neslin yetişmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

 

 

Kur'an Nesli Platformuna üye derneklerden Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış " Hayat Namazla Güzeldir" etkinlikleri kapsamında onlarca çocuğun namaz eğitimi almalarını sağladıklarını belirtti.  Barış, "Çağrı-Der ve şubelerinde yaklaşık olarak 100 çocuğa namaz eğitimi verildi. Bugün de neticesini aldık. Amacımız; 5 yaşından itibaren çocuklarımıza namazı ve diğer dini eğitimleri öğretmektir. Hz. Peygamber, 7 yaşından itibaren çocuklarınıza ‘namazı öğretin’ emri vardır. Bizimde amacımız buna göre çocuklarımızı yetiştirmektir." diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum