Advert
as

Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi

Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi

İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu, ‘Kur’an Ayında Kur’an ile Buluşalım’ temasıyla Solhan’da 12 Haziran’da başlayan yaz Kur’an kursları Cuma günü sona erdiğini belirtti.


 ‘Kur’an Ayında Kur’an ile Buluşalım’ temasıyla başlayan yaz Kur’an kursları Cuma günü sona erdiğini belirten İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu, 12 Haziran'da başlayan Yaz Kur'an kurslarının 18 Ağustos'ta sona erdiğini, ilçemiz genelinde bu kurslara 2.312 öğrencinin katılımıyla yaz Kur’an Kursları tamamlandığını ifade etti.

 

 

Yaz Kur’an Kursları 3’er haftalık üç dönem halinde toplam 9 hafta süre ile gerçekleştiğini belirten İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu,”İlçemizde 1.164 kız ile 1.152 erkek olmak üzere toplam 2.312 öğrencinin katılımıyla yaz Kur’an Kursları tamamlandı. Yaz Kur'an Kurslarındaki öğrencilere; Kuran-ı Kerim okuma, namaz süre ve duaları ile anlamlarını öğrenme, ibadet, ahlak ve Hz. Peygamberin hayatı konularında temel dini bilgiler verildi. Bu kurslarda okutulan eğitim kitapları ve Kur’an-ı Kerim’ler Diyanet İşleri Başkanlığınca ücretsiz olarak dağıtıldı. Kursların bitmesi ile kurs hocalarının çocuklar için hazırlamış oldukları katılım ve başarı belgeleri dağıtıldı.”dedi.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum