Advert
as

Uluslararası Karate Turnuvasından Birincilik Geldi

Uluslararası Karate Turnuvasından Birincilik Geldi

22 Sporcuyla ilimiz adına yarışan Bingöl Karate takımı önemli başarılara imza attı.

Türkiye Karate Federasyonu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 28 ülkeden 2 bin sporcunun katılımıyla Erzurum Buz Hokeyi Arena’da gerçekleştirildi.

22 sporcuyla İlimiz adına yarışan Bingöl Karate takımında kumite dalında Miraç Bulut KUYU birinci, Eylül Ecrin CAMUKA ikinci, Emirhan KOÇAKELÇİ, Medine ÇAVLI  ve Emine Asmin ÖNAL ise üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attılar.

 

Organizasyonda Ülkeler genel klasmanda Türkiye birinci, İran ikinci, Azerbaycan üçüncü ve Makedonya’da dördüncü oldu. Kulüpler genel klasmanda İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü birinciliği elde ederken, Erzurum Çelebi Spor Kulübü ikinci, İstanbul Akbulut Spor Kulübü üçüncü ve Tekirdağ Destegül Spor Kulübü de dördüncü oldu.

İl Müdüründen Kutlama

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal ARIKAN Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında ilimiz adına yarışarak önemli bir başarıya imza atan Bingöl Karate takımı sporcuları ile antrenörleri Sedat KAYA ve Deniz ÇEÇEN’İ kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum