Advert
as

İlçe Merkezinde Domuz Öldürüldü

İlçe Merkezinde Domuz Öldürüldü

Solhan Yatılı Bölge Okulu arkasındaki bahçelere zarar veren ve mahalle sakinleri için tehdit oluşturan yaban domuzu öldürüldü.


İlçemizde son günlerde sıklıkla Yatılı Bölge Okulu arkasındaki bahçelere giren yaban domuzu mahalle gençleri Kadir Düyü, Ferdi Düzgün ve Onur Öztürk tarafından öldürüldü.

 

 

Bahçelere zarar veren ve mahalle sakinleri için tehdit oluşturan yaban domuzunu vurarak etkisiz hale getirdiklerini belirten mahalle sakinlerinden Kadir Düyü,”Geçen yılda aynı bölgede 19 koyunu telef eden yabani kurt köpeği vurduk. Vurduğumuz siyah yaban domuzu tarla ve bahçelere 3 gün üst üste zarar veriyordu. Komşular tarafından haber verilmesi üzerine arkadaşlarla beraber gece saat 02.30 sularında vurarak etkisiz hale getirdik. Yaklaşık 200 kilo olan domuzu belediye ekiplerince uygun bir yere gömüldü.”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum