Advert
as

Öğrenciler ve Öğretmenler Kahvaltıda Buluştu

Öğrenciler ve Öğretmenler Kahvaltıda Buluştu

Yeşilova İmam Hatip Ortaokul’da uyum programı kapsamında 5. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan program uygulandı.

 

 

Yeşilova İmam Hatip Ortaokul’da öğrencilere yönelik uyum programı düzenlendi. Ders ve sınıf öğretmenleriyle tanışan öğrenciler okuldaki birimleri tanıdılar. Öğrenciler sınıflarında öğretmenleriyle eğlenceli zaman geçirdiler. Okulun kuralları ve yeni dönemin hazırlıklarıyla ilgili bilgilendirildiler.

 

 

 

 

Uyum programının ilk gününde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz'ın katılımıyla öğrenciler, öğretmenler ve idareciler kahvaltıda bir araya geldiler. Yeşilova İmam Hatip Ortaokuluyla ilgili slayt gösteriminin ardından öğrencilere hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz:"Bugün sizlerle beraberiz. Çünkü sizler bizim yarınımızsınız. Geleceğimizsiniz. Bizler için aileniz için çok kıymetlisiniz. İmam Hatipli olmanın gerekliliğini yerine getireceğinize ve derslerinizde başarılı olacağınıza inanıyorum. Bizleri buluşturan okul idaresine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hepinize başarılı, hayırlı ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kahvaltının ardından 5. sınıflar için hazırlanan uyum programına devam edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum