Advert
as

MEB'e Ait Kamyon Kaza Yaptı: Bir Ölü

MEB'e Ait Kamyon Kaza Yaptı: Bir Ölü

Bingöl-Muş Karayolu'nda Milli Eğitim Bakanlığına ait olduğu belirlenen kamyonun kaza yapması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

 

 

Bingöl-Muş Karayolu'nda Milli Eğitim Bakanlığına ait olduğu belirlenen ve kontrolden çıkan kamyonun kaza yapması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

 

Kaza, sabah saatlerinde ilçemiz Karan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanlığına ait eğitim malzemesi yüklü 06 CPR 67 plakalı kamyon, Ankara'dan Bitlis istikametine doğru giderken kontrolden çıktı.

 

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi nüfusuna kayıtlı Salim Haksever (52) yönetimindeki kamyon kontrolden çıktıktan sonra yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

 

Kamyon sürücüsü Haksever hayatını kaybetti.

 

 

Solhan’da kaza yapan Salim Haksever’in Ankara’daki taziyesine Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu katıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum