Advert
as

İHH'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

İHH'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

İnsani Yardım Derneği Solhan Şubesi, 140 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundu.


İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, yardıma muhtaç 140 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduğunu açıkladı.

Her yıl olduğu gibi bu eğitim dönemi öncesinde de ülkemizdeki ve neredeyse dünyanın her yerindeki öğrenciler için tatlı bir heyecan yaşanıyor. Çocuklarının eğitim dönemine eksiksiz girmeleri için aileler alışveriş yerlerinde bu hazırlığı tamamlama telaşındalar.

 

Okulların açılmasıyla okul heyecanı yaşayan öğrencilerden yetim ve yoksulların da bu heyecanlarını tatlı bir şekilde devam etmesi için İHH Solhan Şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

 

Kırtasiye yardımı ile ilgili bilgi veren İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, Yetimlere ve yoksullara bakmanın bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluk gereği ihtiyaç duyulan her alanda üzerlerine düşeni inançları gereği yapma gayretinde olduklarını belirtti. Bütün etkinliklere Solhan halkının ciddi manada teveccüh gösterdiğini ifade eden Tunç, “İlkokul ve ortaokul düzeyinde öğrenim gören 140 öğrenci kardeşimize kırtasiye yardımında bulunduk. Süreç içerisinde köy okullarımızın tamamına ulaşmayı hedefliyoruz. Öğrenci tespiti ve yardımların dağıtımı konusunda öğretmenlerin ve yöneticilerin desteğini aldık. Başta Solhan olmak üzere farklı şehirlerden katkı sunan hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, hayırlarını kabul etsin.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum