Advert
as

Kaymakam Okumuş’tan Hacı Ziyaretleri

Kaymakam Okumuş’tan Hacı Ziyaretleri

Kaymakam Fatih Okumuş, Arakonak Beldesinden kutsal topraklara giderek Hac vazifesini yapıp dönen vatandaşları ziyaret etti.


 

Arakonak Beldesinden kutsal topraklara giderek Hac vazifesini yapıp dönen vatandaşları Kaymakam Fatih Okumuş ve beraberindekiler ziyaret etti.

 

Kutsal toprakları ziyaret etmenin mutluluğunu yaşayan hacılar, yaşamış oldukları maneviyatı evlerini ziyarete gelen misafirlerle paylaştı. Zemzem suyu, hurma ve çeşitli hediyeler ikram edildikten sonra Kaymakam Okumuş “Rabbim o kutsal topraklara gitmeyi tüm Müslümanlara nasip etsin, tüm hacılarımızın hac vazifesini kabul etsin” temennisinde bulundu.

 

 

Ziyarete, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, İlçe Emniyet Müdür Vekili Vehbi Sarıkaya, İlçe Müftüsü Ali İkiz ve beraberindekiler eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum