Advert
as

Solhan Spor, Gümbür Gümbür Geliyor

Solhan Spor, Gümbür Gümbür Geliyor

2017-2018 yılı Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Sezonun ilk haftasında Hatay B.Belediyespor’u 3-1 yendi.


Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 2017-18 sezonunun ilk müsabakasında geçen sezon olduğu gibi Hatay B.Belediyespor’a ilk yenilgiyi tattırmış oldu.

 

30 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’de Antakya Kapalı Spor Salonunda Hatay B.Belediyespor ile oynanan karşılaşmada, ilk seti 25-19 ev sahibi olan ekip Hatay B.Belediye Spor aldı, İkinci seti 20-25 alarak skoru eşitleyen temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, üçüncü seti 19-25, dördüncü seti ise 20-25 olarak tamamlayan temsilcimiz, 3-1’lik skorla yeni sezona merhaba dedi.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını ise gruptaki en zorlu rakiplerinden biri olan Arhavi Belediyesi ile 7 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 14:00’te Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak.

 

 

Solhan Spor Kulübü 2017-18 yılı Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubunda; 1-. Sefer Metin Yeşilöz, 2. Nuri Cihan Yılmaz, 3. Fernando Davıd Gonzalez Rodrıguez, 5. Mesut Akman, 7. Mustafa Efe Er, 10. Rıfat Erden Çevikel (Kaptan), 12. Osman Arık, 13. Selim Yıldırım, 16. Esat Dalgıç, 17. Sergey Andrıanov, 18. Ahmet Arslan, 20. Besnik Berkay Tanık, Antrenörler: Mehmet Akif Gürgen, Serhat Şimşek, Hulusi Tarhan ve (Masör) Hayrettin Demir ile birlikte mücadele edecek.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum