Advert
as

AK Parti Gençlik Kollarından Moral Ziyareti

AK Parti Gençlik Kollarından Moral Ziyareti

Voleybol 1.Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spora, Ak Parti Gençlik Kolları moral ziyareti gerçekleştirdi.


 

Ak Parti Solhan Gençlik Kolları Başkanı Harun Tunç ve beraberindekiler, Voleybol 1.Lig B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spora moral ziyareti gerçekleştirdi. Antrenmanda bulunan sporculara baklava ikram eden Başkan Tunç, başarılar diledi.

  

 

 

Başkan Tunç,“Bizler Ak Partili gençler olarak takımımızın her zaman yanındayız. İnşallah maçlarda kazanan ve ipi göğüsleyen taraf biz oluruz. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum