Advert
as

Yabancı Uzmanlar, Solhan’daki Çalışmaları İnceledi

Yabancı Uzmanlar, Solhan’daki Çalışmaları İnceledi

Yurtdışından gelen uzmanlar, Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında Bingöl’ün köylerinde yapılan çalışmalar yerinde incelendi


Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi dönem ortası izleme ve değerlendirme ekibi, yabancı uzmanların da katılımıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Ekip, Arduşen mikro havzası kapsamında Sülünkaş, Gelintepe, Bozkanat ve Murat köyündeki kapama meyve bahçelerini ziyaret etti.

 

Ekibe yabancı katılımcılar Mr.Abdelmagid Slame (kırsal kalkınma uzmanı), Ms. Lenyara Fundukova (program görevlisi), Mr. Youssef Brahimi (doğal kaynak uzmanı), Ms. Stefania Gnoato (cinsiyet ve hedefleme uzmanı), Mr.Mohamed El Ghazaly (izleme değerlendirme uzmanı), Ms. Dina Saleh (Türkiye program yöneticisi) , Ms. Isabella Stordeur (program asistanı), Mr. Franklin Ibemessie (satın alma uzmanı) katıldı.

 

Ankara Orman Genel Müdürlüğünden ise; Ağaçlandırma Daire Başkanı İbrahim Yüzer, Planlama ve Değerlendirme Şube Müdürü Metin Avşaroğlu, Havza Islahı Daire Başkanı Kürşat Yıldırım, Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Bingöl Orman İşletme Müdürü Hüseyin Taşar ve ekibi katıldı.

 

Ayrıca faydalanıcılarla birebir görüşen ekip, köylülerin bu projedeki memnuniyetlerini dinlediler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum