Advert
as

Solhan’da Zihinsel Engelliler Sınıfı Açıldı

Solhan’da Zihinsel Engelliler Sınıfı Açıldı

28 Ağutos Ortaokulunda orta derece zihinsel engelliler için "Özel Eğitim Sınıfı" açıldı.



İlçemiz okullarında ilk olarak 28 Ağustos İlköğretim Okulunda Orta Düzey Zihinsel Engelliler için “Özel Eğitim Sınıfı” açıldı.

Okul Müdürü Nazım Genç,”İlçede taşımaya dayalı olarak orta düzey raporlu öğrenciler Bingöl Rehabilitasyon merkezi tarafından verilen raporlar sonucunda yönlendiriliyor. Şu an 5 mevcut öğrencimiz olup 5 öğrencimize 2 öğretmen gözetiminde eğitim veriliyor. Bir sınıfta maksimum öğrenci sayısı 8 olacak şekilde belirlendi.

 

 

Okul Müdürü Nazım Genç ve Kızılay ilçe Başkanı Eşref Canlı tarafından talep edilen Orta Düzey Zihinsel Engelliler Sınıfı için gerekli olan ekipmanlar Kızılay Genel Merkezi tarafından 28 Ağustos ilköğretim Okuluna teslim edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum