Advert
as

Hazarşah’ta Anma Programı ve Halk Toplantısı Düzenlendi

Hazarşah’ta Anma Programı ve Halk Toplantısı Düzenlendi

Hazarşah Köyüne bağlı Aksakal Mezrasında PKK'lılar tarafından 20 Ekim 1992'de şehit edilen 19 vatandaş için anma programı ile Halk Toplantısı düzenlendi.


20 Ekim 1992'de Hazarşah Köyüne bağlı Aksakal Mezrasında PKK'lılar tarafından şehit edilen 19 vatandaş için anma programı ile her ay düzenli olarak yapılan “Halk Toplantısı”nın dördüncüsü Hazarşah Köyünde düzenlendi.

 

Hazarşah Köyü taziye evinde düzenlenen programa Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Günün anlam ve önemine binaen konuşan Kaymakam Okumuş, PKK’lıların, Hazarşah Aksakal Mezrasında 20 Ekim 1992’de Çeşme Mevkiinde köy otobüsünden indirdikleri köylüleri kurşuna dizdiğini, olayda 19 vatandaşın şehit edildiği, 6 vatandaşın ise yaralı olarak kurtulduğunu belirtti.

Kaymakam Okumuş, şehitlere Allah’tan rahmet, gazi olanlara ise uzun ömürler diledi.

 

 

Daha sonra halk toplantılarının amacının vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerinin yerinde incelenmesi, bizzat vatandaşlarla görüşülerek tespit edilmesi için yapıldığını belirten Kaymakam Okumuş,”Biz son dört aydır hükümetimizin, devletimizin direktifleri doğrultusunda her ay bir köye, bir mahalleye, bir beldeye gidiyoruz. Genel olarak üst yapı, alt yapı yatırımları, mahalli hizmetlerle ilgili eksiklikler, noksanlıklar, eleştiriler veya katkıda bulunmak istediğiniz hususlar varsa bu hususlarla ilgili istişare yapmak, sıkıntılarınızı ve bazı eleştirilerinizi dinlemek üzere biz buradayız. Güvenlik, eğitim, genel sağlık gibi işlerle ilgili söylemek istediğiniz varsa bunları dinlemek için geldik. Allah hepinizden razı olsun.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum