Advert
as

Ak Parti İlçe Başkanı Doğu, Güven Tazeledi

Ak Parti İlçe Başkanı Doğu, Güven Tazeledi

AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı 6’nci Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonucunda mevcut Başkan Nihat Doğu yeniden seçildi.

AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı'nın 6’ncı Olağan Kongre’si gerçekleşti. Kongrede mevcut Başkan Nihat Doğu tekrar seçildi.

 

Solhan Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl İl Koordinatörü Ak Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, AK Parti Bingöl eski milletvekilleri, Solhan eski belediye başkanları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu yaptığı konuşmada, yapılan kongrenin bölgeye, ülkeye ve ümmete hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu:“Değerli dava arkadaşlarım Ak Parti’de kongre demek daha da güçlenmek demektir. Bu ülkeye, bu millete hizmet etmek demektir. Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi demektir. 14 Ağustos 2001 yılında Sayın Recep Tayip Erdoğan Genel Başkanlığında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Türk siyasi tarihine girmesiyle başlayan bu kutlu yürüyüş, meşakkatli ve zorluklarla doludur. Kuruluş ilkelerimizden milli irademizden başka bir iradeyi tanımamaktadır. Diğer önemli ilkemiz ise farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul eden her görüşe inanışa saygı duyarız. İçerde ve dışarıda güçlü olmanın adalet ve kalkınma ile mümkün olacağına inanırız. Biz memleket sevdasıyla yola çıktık, bu sevdayla yolumuza devam ediyoruz. Çok şükür partimizle milletimiz arasındaki güven bağı her geçen gün daha da güçlendiğini görmenin farklı gururunu yaşıyoruz. Değerli misafirlerimiz bu kutlu yürüyüşte ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Allah’ın izni ile hiçbir güç 2023-2053-2071 hedeflerimizin hayata geçirilmesine engel olamayacaktır. Saygı değer misafirlerimiz Ak Parti demek güven ve istikrar demektir, halka ve hakka hizmet etmek demektir. Değerli Ak Partililer sizin emeğiniz ve yürekten gayretlerinizle Ak Parti bu günlere geldi. O nedenle her türlü övgüyü siz yol arkadaşlarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız partimizde görev alan bütün arkadaşlarım övgüyü ziyadesiyle hak ediyor ve her zaman için ak partiye teveccühünü gösteren milletimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Değerli misafirler Ak Partili olmak Şeyh Edebali’nin insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını özümsemektir.  Kibirden uzak olmak tevazu sahibi olmaktır. Bizi biz yapan değerler işte bunlardır Ak Partili olmak şehitlere Fatiha göndermek gazisine hürmet etmektir. Değerli dava arkadaşlarım Ak Parti hizmet partisidir. 15 yıldır Ak Parti iktidarı döneminde bize Bingöllümüze ve özelde Solhanımıza çok güzel hizmetlerin yapıldığına şahit oluyoruz. Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın sorunlarının çözümüne katkı sunmayı en önemli görev olarak addettik ve bu hizmetlerin yapılmasında sayın eski Kalkınma Bakanımız Genel Başkan Yardımcımız Doktor Cevdet Yılmaz’a, Kalkınma Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun’a, Milletvekilimiz Enver Fehmioğlu’na, önceki milletvekillerimizden Mahfuz Güler’e, Eşref Taş’a, Feyzi Berdibek’e, Abdurrahman Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız herkesi selamlayarak konuşmasına devam etti. Yıldız,” 6’ncı olağan ilçe kongremizin ilimize, ülkemize ve partilerimize hayırlara getirmesini Yüce Rabbimizden temenni ediyorum. Çok kıymetli misafirlerimiz bizde nacizane 3,5 yıl belediye başkanlığı döneminde yaptığımız bazı hizmetlerden kısaca bahsetmek istiyorum. Sayın Genel Başkan Yardımcım görevimize geldiğimizden bu yana ilçemizde 30 km alt yapı hizmetlerini gerçekleştirdik.  Bu hizmetle birlikte ilçemizde alt yapısının %99 oranında tamamlandık. Rabbime hamd ediyorum. Sizlerin de bu anlamdaki desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın bakanım gerçekten ilçemizde tabi bir önceki belediye başkanlarımızdan çok kıymetli hizmetleri var huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kendi dönemimizde yaptıklarımızdan bahsederken üst yapıyla ilgili çok ciddi problemlerimiz oldu. Bunu ilçe teşkilatlarımızın desteği ile giderdik. Bordür ve kilitli taş olmak üzere toplamda 3,5 yılda yaptığımız iş 320 bin m2’dir.  2018 yılı itibari ile inşallah rabbimizin izniyle artık Solhan’da benim yolum neden kilitli taş değil demeyecek tamamını inşallah bitireceğiz. Halkımızın hizmetine sunacağız. Biz aday olurken broşürümüzde 12 tane hizmet vaadimiz vardı. Rabbime şükürler olsun ki sizlerin de desteğiyle bu 10 projemizin hayata geçirdik. 2 projemiz kaldı onları da en kısa zamanda hayata geçirme adına ciddi çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bizim broşürümüzde yer almayıp ta yaptığımız onlarca projemiz var. Bunlardan biri 36 bin m2’lik açık alan spor kompleksidir. İsmini de Recep Tayyip Erdoğan verdik. Şuan da 5 bin m2’lik alana sahip olan ziyaret parkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tabi bunlar yeter mi elbette ki yetmez. Solhan daha fazlasını hakkediyor. Bütün Solhanlıların desteğine ihtiyacımız var. İnşallah dualarıyla bizleri ayakta tuttukları müddetçe biz bunları yapmaya gayret içerisinde olacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın diyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum.”dedi.

 

Ak Parti Solhan ilçe Kongresinin hayırlı olmasını dileyen Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,” Değerli kardeşlerim konuşmamın hemen başında sizlere Cumhurbaşkanımızın ve Ak Parti Genel Başkanızın selamlarını ve sevgilerini iletiyorum.  Aynı şekilde Başbakanımız, Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım Bey’in özel selamlarını, sevgilerini iletiyorum. Hatırlarsınız 16 Nisan’da mitinginden dönerken gece yarısı Başbakanımızın otobüsü durduruldu.  Ama Başbakanımız defalarca şunu söyledi. Hiç unutamadığım bir mitingdi. Solhanlıların o gece gösterdiği ilgiyi hiçbirimizin unutmayacağı bir gece oldu ve bunun sonucunu da gördük. 16 Nisan da Solhan’dan 87,5 oyla çok güzel bir netice aldık. Solhan geleneğini bozmadı. Bingöl’ün şampiyonluğunu hiç kimseye kaptırmadı. Allah razı olsun. Solhan dolayısıyla hiç gevşeklik kaldıracak bir durum değil. inşaallah Solhan’ımız sadece Bingöllün değil sayın koordinatörümüzde ortaya koyduğu ve hepinizin alkışlarınızla onayladığınız gibi inşallah Solhan Türkiye’nin şampiyonu olur. Solhan çok değerli bir ilçemizdir. Bana göre Solhan’ın en büyük serveti Solhanlıların ta kendisidir, insanımızdır biz onlara layık olabilirsek ne mutlu bize, Solhan dünyayı da Türkiye’yi de çok iyi takip eden ve çok siyasi bir tavır ortaya koyan bir ilçemizdir. Değerli kardeşlerim bir kongre yapıyoruz. İlçelerimizde yenilikler yapıyoruz. Ben bu vesileyle teşkilatlarımızın altını bir kez daha çizmek istiyorum. Bazen havaya giriyoruz. Milletvekili olarak, belediye başkanları olarak, meclis üyeleri olarak böyle teşkilatlarımıza bazen yeterince önem vermiyoruz. Halbuki teşkilatlar Ak Parti davasının omurgasıdır. Teşkilat varsa milletvekili var, teşkilat varsa belediye başkanları ve üyeleri var, teşkilat varsa il genel meclis üyeleri var. Hepinizin bunu bilmesi lazım. dolayısıyla teşkilatlarımıza gerekli önemi değeri vermemiz lazım. Bu vesileyle ben kurucularımızdan başlamak üzere Bingöl’de bu kutlu davanın kurucusu olan değerli kardeşlerimizden başlamak üzere hizmeti geçmiş bu teşkilatlara emek harcamış herkese şükranlarımızı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun. Bugüne kadar hizmet etmiş olan herkesi hayırla yad ediyoruz. Bugün 6’ıncı kongremizi gerçekleştiriyoruz ve hiçbir kırgınlık, dargınlık olmadan büyük bir yoğunluk içinde bu kongremizi yapıyoruz. Bazı arkadaşlarımız gelecek yönetimde olmayacaklar ama onlar hiçbir şekilde Ak Parti hareketi dışına çıkmıyor. Tam aksine daha güçlü bir şekilde inşaallah belli sıfatlardan makamlardan dolayı değil gönülden hizmet etmeye devam edecekler.”dedi.

 

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde oyların nitelikli çoğunluğunu alan Doğu, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum