Advert
as

Başkanlar Arakonak’ta Bir Araya Geldiler

Başkanlar Arakonak’ta Bir Araya Geldiler

Bingöl Yerel Yönetimler Çevre Hizmet Birliği (Bin-Çev-Bir) 2017 Olağan Meclis Toplantısı, Arakonak Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

Bingöl, Solhan, Genç, Karlıova, Sancak, Ilıcalar ve Arakonak belediyelerinden oluşan Bin-Çev-Bir toplantısı hafta içinde Arakonak Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde Arakonak’ta düzenlendi.

 

Toplantıya Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Genç Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan, Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin, Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık ile birliğe üye belediye encümenleri katıldı.

 

 

Birlik Başkanı Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi öncülüğünde gerçekleştirilen 2017 Olağan Meclis Toplantısı’nda birlik gündeminde yer alan 2018 bütçe görüşmesi ile çöpleri elektrik enerjisine dönüştürme ihale kararı alındı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum