Advert
as

Solhan Spor’dan Rahat Bir Galibiyet

Solhan Spor’dan Rahat Bir Galibiyet

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor, Genç Kafkars Spor’u 3-0 yendi.

 

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 2017-18 Sezonun da kendi sahasında yapmış olduğu ilk müsabakayı konuk takım olan Kars temsilcisi Genç Kafkars Spor'a set vermeden maçı 3-0 'lık üstünlükle kazandı.

 

28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor’a konuk olan Kars temsilcisi Genç Kafkars Spor ile oynanan ilk karşılaşmada, ilk set'i 25-13, İkinci set'i 25-16, üçüncü set'i de 25-23 alan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü kendi sahasında yapmış olduğu ilk müsabakayı 3-0 kazanarak rakibi Genç Kafkars Spor'u puansız bir şekilde evine uğurladı

 

Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Genç Kafkars Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasını 3-0 kazanarak 3 puan elde etti. Böylece temsilcimiz puanını 12'ye çıkararak 4. Sıradaki yerini korudu.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını ligin zorlu rakiplerinden olan Tokat Temsilcisi Tokat Bld. Plevne ile 04 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Tokat Hüseyin Akbaş Kapalı Spor Salonunda yapacak.  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum