Advert
as

Başkanlar’dan Yıldız’a Ziyaret

Başkanlar’dan Yıldız’a Ziyaret

Bingöl Merkez, İlçe ve belde belediye başkanları, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.


 

Bingöl, Genç, Adaklı, Karlıova, Sancak, Ilıcalar ve Arakonak belediye başkanları, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Başkan Yıldız’ı Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi, Genç Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan, Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin ve Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök ziyaret etti.

 

 

Ziyarette görüş alışverişinde bulunan başkanlar, belediyeler arasında yapılacak olan yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaptılar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum