Advert
as

Solhan’da “Dikkat Aile Var” Tiyatrosu

Solhan’da “Dikkat Aile Var” Tiyatrosu

İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen tiyatroda "Dikkat Aile Var'' adlı oyun sahnelendi.


Solhan Kaymakamlığı tarafından ilçe halkına yönelik "Dikkat Aile Var'' adlı oyun, Belediye Kültür Merkezinde sahnelendi.

 

''Dikkat Aile Var'' tiyatro sahnesinde Başrolünü Ercüment Balakoğlu’nun üstlendiği oyunda, yılların tiyatro oyuncuları sahne aldı. Oynanan oyunda bir ailenin yavaş yavaş nasıl tuzağa düştüğünü canlandıran oyuncular, ara ara hüzünlendirip bazen de izleyicileri güldürdüler.

 

 

Bir saat süren tiyatroda, televizyondaki mafya dizilerinden etkilenip mafya olma hayali kuran bir oğul, yarışma programlarındaki insanların sahte şöhretlerine özenip güzellik yarışmasına katılmak isteyen bir kız ve çocuklarının hayallerine yardımcı olmakla eşinin dünyası arasında sıkışmış bir anne anlatıldı. Yaşanan bu olaylardan hiç haberi olmadan hayat kavgasına devam eden, aldığı maaşla ay sonunu getirebildiğinde mutlu olan ve ailesinin de mutlu olduğunu düşünen bir babanın hikayesini konu edinen oyun sergilendi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum