Advert
as

Esnaflardan Solhan’a İkinci Banka Talebi

Esnaflardan Solhan’a İkinci Banka Talebi

Solhan’da bulunan tek bankanın ilçe halkına cevap vermediğini dile getiren Yüksel Dere ve Selahattin Uyar, ilçeye yeni bir bankanın kurulmasını talep ettiler.


 İlçede esnaflık yapan Yüksel Dere ve Selahattin Uyar, gazetemizi ziyaret ederek Solhan’da bulunan tek bankanın ilçe halkına cevap vermediğini dile getirerek, ilçeye yeni bir bankanın kurulmasını talep ettiler.

 

İlçe esnaflarından Yüksel Dere, gelişen ve büyüyen ilçede sadece bir banka şubesinin olmasının yeterli olmadığını bundan dolayı çok büyük sıkıntı çektiklerini belirterek, ilçeye ikinci bir banka şubesinin açılmasını söyledi. Dere, yaklaşık bine yakın esnaf ve vatandaşlardan imza topladıklarını dile getirdi.

 

 

Esnaflardan Selahattin Uyar ise ilçede tek bankanın olmasından dolayı sürekli Bingöl’e gitmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, "Burada tek banka olduğu için işlemlerimizi zamanında yetiştiremiyoruz. Sonuçta burası gelişen ve büyüyen bir ilçedir. İlçemizde devlet kurumlarında çalışan memurların yanı sıra, Demiryolu ve Baraj işçileri, jandarma ve Korucular ile birlikte özel sektörde çalışanların sayısı yaklaşık 10 bini buluyor. Banka işlemlerimiz fazla oluyor. Bu durumda çok sıkıntı çekiyoruz. Biran önce Solhan’a ikinci bir bankanın şube açmasını istiyoruz. " ifadelerini kullandı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum