Advert
as

İHH’dan İhtiyaç Sahiplerine Bal Yardımı

İHH’dan İhtiyaç Sahiplerine Bal Yardımı

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi 28 aileye bal dağıttı.


Solhan’da farklı birçok alanda faaliyet gösteren İHH Solhan Şubesi, hayırseverlerin kendilerine ulaştırdığı balı ihtiyaç sahibi 28 aileye dağıttı.

 

Yaptıkları programlar ile bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yürüten, ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan, yetim ve yoksul öğrencilere destek olan ve Suriye'ye gönderdiği TIR'larla İHH Solhan Şubesi, çok ve çeşitli faaliyetler gerçekleştirmektedir.

 

 

Yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç:“ İnfak etmek; imkân işi değil, iman ve vicdan işidir. Paradan, maldan, zamandan, bilgiden, beden gücünden, elinde avucundan ne varsa ondan verebilmek. Yardımlaşmanın hazzını ve huzurunu yaşayabilmektir. Yardım etmek insanoğlunun isteğine bırakılan bir lütuf değil, Allah’ın yoksullara verilmeyi emrettiği bir pay ve hakkın teslimidir. Bu farkındalık ile çalışmalarımızı yürütürken bizlere destek olan hayırsever halkımıza teşekkür ederiz. Özellikle bizlere balları ulaştıran hayırseverlerden Allah razı olsun. Yetim aileler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi 28 ailemize balları ulaştırdık. ” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum