Advert
as

Solhan Spor, Kendi Sahasında Mağlup Oldu

Solhan Spor, Kendi Sahasında Mağlup Oldu

Voleybol 1.Lig B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, bu hafta kendi sahasında oynadığı maçı 3-1 kaybetti.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 2017-18 Sezonu 7. haftasında 11 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakada grubun na mağlup takımlarından olan Ordu Akkuş Belediye Spor’la karşılaştı.

Solhan Kapalı Spor Salonunda oynanan maça Vali Ali Mantı ve eşi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve Eşi, Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, kurum amirleri ve çok sayıda Solhanlı vatandaş katıldı. 

Karşılaşmanın İlk set'ini 25-18 kazanan temsilcimiz Solhan Spor setlerde 1-0’lık üstünlüğü yakalamışken konuk takım olan Akkuş Belediye Spor ikinci seti 21-25, üçüncü seti 19-25, dördüncü seti ise 20-25 alarak maçı 3-1 kazandı.

Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Akkuş Belediye Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasında 3-1 yenilerek haftayı puansız kapattı. Böylece temsilcimiz 12 puanla 5. Sıradaki yerini korudu.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Erzurum Temsilcisi Palandöken Belediyesi ile 18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonunda yapacak.  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum