Advert
as

Özyurt için Mevlit Verildi

Özyurt için Mevlit Verildi

Hakkari Şemdinli İlçesi’nde PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Sözleşmeli Er Ersin Özyurt için mevlit verildi.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde PKK ile girilen çatışmada yaralanan ve kaldırıldığını hastanede şehit düşen Solhan’lı sözleşmeli Er Ersin Özyurt’un Murat Köyü Alak Mezrasındaki mevlit verildi.

Mevlit programında konuşan Bingöl Vali Ali Mantı; “Vatan, millet, din, devlet, bayrak ve ezan uğruna şehit olan başta Ersin kardeşimiz olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.  Biz böyle bir ve beraber olduğumuz müddetçe ne dâhili ne de harici ihanet şebekeleri bizim birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Buradaki birliğimiz, kalabalığımız aynı zamanda gönül birliğimizde bunu gösteriyor. Hepinizden Allah razı olsun. Şehit ersin kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, gazilerimize güç kuvvet versin, ülkemize milletimize güç kuvvet versin, Annelerine, babalarına sabır versin. Ülkemiz bir ve beraber olsun, daim olsun.” dedi.

 

Programa Vali Ali Mantı, Kaymakamı Fatih Okumuş, Solhan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, askeri erkan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum