Advert
as

Okuldaki Yenilikler Öğrencileri Mutlu Etti

Okuldaki Yenilikler Öğrencileri Mutlu Etti

Yenibaşak Yatılı Bölge Okulunda yapılan çalışmalarla yeni bir görüntü ve konfora kavuşması öğrencileri mutlu etti.


Yenibaşak Yatılı Bölge Okulunun (YBO) derslik ve pansiyon binasında yapılan tadilat sonucunda adeta otel konforuna kavuşması öğrencileri sevindirdi.

 

 

Okulunda yapılan yenilikler hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Harun Orman, “Geçen yıldan beri okulumun eksiklerini gidermek için gayret sarf ediyoruz. Öncellikle Okul binası ve pansiyon binası boyanıp okul binası kapıları değiştirildi. Yangın önleme çalışmalarına önem verilerek okul binasına ve pansiyon binasına yangın dolapları yapıldı. Okulumuzun sıra ve masaları değiştirildi. Pansiyon binasında öğrencilere ev ortamını sunmak üzere dinlenme odaları ve çalışma oluşturuldu. Pansiyon binasında bulunan öğrenci odalarının bir bölümüne fiziki ortamlar ölçüsünde baza yatak alındı. Diğer bölümlere yeni ranza ve dolaplar alındı. Böylece pansiyon binamızda bulunan bütün yatak, dolap, ranzaları ve yastıkları yenilendi. Pansiyon binasında bulunan tüm odalara laminat parke yapıldı. Pansiyon mutfağını yenileme çalışmaları kapsamında yeni bulaşık makinesi ve fırın alındı. Porselen tabak takımı alınarak bölgede porselen tabakta yemek veren ilkokul olduk. Öğrencilerin banyoya giriş ve çıkışlarda kullanması için soyunma kabinleri yapıldı. Pansiyon binasında bulunan odalara halı alınıp giriş bölümlerine ayakkabılık konuldu. Okul bahçesinin toprak olan bölümlerine kilitli parke taşı yapıldı. Kalorifer kazanlarımız stokerli sisteme dönüştürüldü. Emekten ve yakıttan tasarruf ettik. Bütün bu çalışmaların yapılmasında bizlere destek olan Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Erbay Coşkun ve İlçe Müdürümüz Ali İhsan Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz.  Bu süreçte gece gündüz demeden çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız henüz bitmedi inşallah yeniliklerimiz devam edecek.” 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum