Advert
as

Öğrencilere Sıcak Yardım

Öğrencilere Sıcak Yardım

Goncalar Solmasın Derneği ile Elazığ Bingöllüler Derneği, Mehmet Akif Ersoy Okulundaki bütün öğrencilere kışlık mont, bot ve kırtasiye yardımında bulundu.

Mehmet Akif Ersoy Okulunda okuyan 332 öğrenciye kışlık mont, bot ve kırtasiye yardımında bulunan Goncalar Solmasın Derneği ile Elazığ Bingöllüler Derneği öğrencileri sevindirdi.

 

Programda Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, Başkan Yardımcısı Cevdet Yanılmaz ile Elazığ Bingöllüler Derneği Başkanı Suphi Döner birer konuşma yaptı.

 

Solhan’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu,”Goncalar Solmasın Derneği ve Elazığ Bingöllüler Derneği ile birlikte sizlere küçük hediyeler getirdik, hediyeleri kabul ederseniz çok seviniriz. Bu arada güzel ev sahipliğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürüne ve çok değerli Solhan’lılara teşekkür ediyoruz. Dünyayı iyilik kurtaracaktır, iyilik suya atılan taş misali halka halka büyüyecek. Sevgili Solhan’ın Goncaları, sizlerle de inşallah çok çalışmalara imza atacağız. Anne babanızın ve öğretmenlerinizin sözünü dinleyin ve her gece kitap okumadan yatmayın.” ifadelerini kullandı.

 

Öğretmenlere de seslenen Hacı Ormanoğlu,“Şuana kadar 100 bini aşkın öğretmenimize, öğretmen adayımıza sunumlarımız oldu. Türkiye genelinde birçok üniversiteye gittik, sunumlarımızı yaptık. Çalışmalarımız 2006 tarihinden itibaren yardımlar devam ediyor. Goncalar Solmasın diye bir dernek kurduk ana ilkeyle böyle bir iyilik yaptık. Bugün dünyayı iyilik kurtaracaktır. Çok şükür şuana kadar 23 bin tane çocuğa ulaştık. Bu çalışmalarımız devam ediyor, bu etkinliği de Bingöllüler Derneği ile Goncalar Solmasın işbirliği ile yapıyoruz. Dünyanın en güzel işi çocukları sevindirmektir.” diye konuştu. 

 

Öğrencilere kısa bir konuşma yapan Elazığ Bingöllüler Derneği Başkanı Suphi Döner,“ Sevgili gençler ben Solhan’lıyım. Biz Solhanlı olarak burada bulunmaktan ve sizleri görmek bizim için ayrı bir güzelliktir. Bu malzemeleri sizlere hediye olarak getirdik. Umarım okula rahat bir şekilde gelip gidersiniz. Başarılar diliyorum.”dedi.

 

Daha sonra söz alan Goncalar Solmasın Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Yanılmaz ise,“ Bugün Solhan’a geldik. Doğduğumuz, büyüdüğümüz yere geldik. İnşaallah siz bizden daha güzel eğitim öğretim ortamlarında daha güzel hizmetler yaparsınız. Bu noktada size düşen görevleri yerine getirirseniz, size hizmet edenlerde olacaktır. Hepinize başarılar diliyorum.”

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ile Mehmet Akif Ersoy Okul Müdürü Mehmet Emin Agit, öğrencilere yapılan giyim yardımından dolayı hayırseverlere ve bu yardımda öncülük yapan Elazığ Bingöllüler Derneği ile Goncalar Solmasın Derneği Başkan ve yöneticilerine teşekkürlerini dile getirdi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum