Advert
as

Belediyeden Sıcak Asfalt Çalışması

Belediyeden Sıcak Asfalt Çalışması

Solhan Belediyesi, Terminal bağlantılı yollarını sıcak asfaltla kapladı.


Yol yapım çalışmalarını ilçe genelinde sürdürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı Abdulhakim Yıdız, “Sıcak asfalt çalışmamız bu yıl terminal bağlantılı yollarımızla sınırlı olacak .“dedi.

 


Göreve geldiklerinden bu yana ilçe genelinde yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Yıldız,"Terminal’a bağlantılı yollarımıza normal asfalt dökmüştük.  Meydana gelen aşınmalardan dolayı yolumuz bozuldu. Bu kapsamda terminal bağlantılı Yibo’nun köşesinden,  çarşı merkezine ve 15 Temmuz Şehitler Kur’an Kursuna kadar olan 1 km.lik yolumuza sıcak asfalt döktük. 10 cm kalınlığındaki asfalt yolumuzu ulaşıma uygun bir duruma getirdik. Bu yıl sıcak asfalt çalışmamız bununla sınırlı olacaktır. Gelecek yıl sıcak asfalt çalışmamız devam edecektir.”dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum