Advert
as

Çapakçur Viyadüğü Trafiğe Açıldı

Çapakçur Viyadüğü Trafiğe Açıldı

Bingöl’de Nisan ayında yıkılan ve yapımına başlanan şehrin iki yakasını birleştiren Çapakçur Viyadüğü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenen bir programla trafiğe açıldı.

 

Bingöl'de kent merkezi ile Düzağaç Bölgesini birbirine bağlayan 547 metre uzunluğunda ve 28 metre genişliğinde, çift yönlü ve yaya geçitli olarak 32 ayak üzerine kurulan Çapakçur Viyadüğü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenen bir programla trafiğe açıldı.

 

Açılış programında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Çapakçur Viyadük'ünün, Bingöl'ün uzun yıllar bir özlemi olduğunu, 7 ay gibi bir sürede tamamlandığını söyledi.

 

Yılmaz, "Bugün sadece trafiğe açıyoruz, asıl resmi açılışımızı Cumhurbaşkanımız veya Başbakanımız teşrif ettiklerinde gerçekleştireceğiz. Bugün sadece fiili hizmete açmış oluyoruz. Kazasız belasız olsun inşallah. Bu köprü böyle çok güzel olmuş. Şimdi bu güzelliği görüp şoför arkadaşlarımız gaza basmasın, dikkatli bir şekilde geçsinler. Trafik kurallarına uyarak emniyetli bir şekilde bu güzel köprümüzü kullanalım Allah'ın izniyle." diye konuştu.

 

Çapakçur Viyadük'ünün yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Yılmaz, şunları söyledi: "Başta böyle hizmetlere liderlik yaptığı için, hayal bile edilemeyen işleri bu bölgemizde gerçekleştirmemizde vesile olduğu için Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a bütün Bingöl adına teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum.  Başbakanımız Binali Yıldırım beye 2 defa teşekkür ediyorum. Hem Ulaştırma Bakanı sıfatıyla bu projeyi programa aldığı için hem de Başbakan olduğu dönemde bu projeye hız verip gerçekleştirdiği için çok çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Hükümetimize, Ulaştırma Bakanımız Ahmet Bey'e çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, bu büyük hizmet tamamlanmış oldu. Emeği geçen çok güzel işlerin zaten bir tane kahramanı olmaz. Ekip çalışmasıyla olur bu işler, ekip çalışmasıdır.  Allah emeği geçen az veya çok herkesten razı olsun diyorum."

 

23 Milyon 450 Bin TL'ye ihale edilen ve şehrin iki yakasını birleştiren Çapakçur Viyadüğü, 547 metre uzunluğunda, 28 metre genişliğinde, çift yönlü, yaya geçitli olup 32 ayak üzerine kurulduğu belirtildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum