Advert
as

AK Parti İl Başkanı Seven İstifa Etti

AK Parti İl Başkanı Seven İstifa Etti

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, il başkanlığı görevinden istifa etti.


AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven’in AK Parti Genel Merkezi’nin isteği doğrultusunda il başkanlığı görevinden istifa etti.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Yılmaz Seven,”AK Parti Bingöl Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürütmekteyken 2015 yılında teşkilatlarımızın ve değerli büyüklerimizin teveccühü ile AK Parti Bingöl İl Başkanlığı görevine layık görüldüm. Genç yaşta talip olup görevi aldığımız bu kutlu davanın yükünü, teşkilatımız ile birlikte omuzlarımıza aldık. Göreve geldiğimizde bu görevi en iyi şekilde yürütme gayesinde olduk. AK Parti sırtını halka dayayan bir partidir. Biz de halkımızdan hiçbir zaman kopuk olmadık. Talepler doğrultusunda genel merkezimiz ve milletvekillerimiz arasında köprü görevi gördük. Bu görev bize tevdi edildiğinde emanetin bir gün geri alınacağının bilinciyle hareket ettik. Çok şükür ki hiç bir yapıyla, yolsuzluk, arsızlık, hukuksuzluk, adam kayırma vs. ile gündeme gelmeden, verilen görevin bayrak yarışı olduğunun farkında olarak büyüklerimizin talebi doğrultusunda emaneti iade ettik. 32 yaşında AK Parti camiasında Türkiye’nin en genç il başkanı olarak görev aldığım bu dönem şahsıma tecrübe olmuştur. Edindiğim bu tecrübe ile eksikliklerimin farkında olarak kazandığım artılar ile halkımızdan ve bu kutlu davadan kopuk olmayacak her zaman göreve hazır halde olacağım.”dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum