Advert
as

Solhan Spor 3 Puanı Hanesine Yazdırdı

Solhan Spor 3 Puanı Hanesine Yazdırdı

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Bulancak Belediye Beton Spor ile yapmış olduğu karşılaşmayı 3-0’lık skorla kazandı.


Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Giresun Temsilcisi Bulancak Belediye Beton Spor’u 3-0 yendi.

02 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Giresun 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor’u ağırlayan Bulancak Belediye Beton Spor ile oynanan karşılaşmada, ilk seti 23-25, İkinci seti 21-25, üçüncü seti de 16-25 alan temsilcimiz Solhan Spor deplasmanda sergilemiş olduğu olumlu performansla müsabakayı 3-0 kazandı.

Solhan Spor Kulübü Bulancak Belediye Beton Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasını 3-0 kazanarak 3 puan elde etti. Böylece 21 puanla onuncu haftayı 4. Sırada tamamladı.

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Hatay Temsilcisi Payas Belediyesi 2011 ile 09 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

Bulancak Belediye Spor’a Teşekkür Edildi

Solhan Spor Kulübünden yapılan açıklamada,”Spor Barış Ve Kardeşliktir, dün oynanan Giresun Bulancak Bld. Spor müsabakası öncesi konakladığımız otelde kulübümüze nezaket ziyaretinde bulunan ve müsabaka sonrası kulüp yöneticilerimiz ile sporcularımızı en güzel şekilde ağırlayan Bulancak Bld. Spor Kulübü Başkanına, değerli yöneticisi Selim Sekban Bey'e, Kulüp Antrenörleri Selçuk Sekban Bey ve Birol Ertuğral Bey'e kulübümüz yönetim kurulu adına sonsuz teşekkür ederiz.”denildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum