Advert
as

Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı

Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı

AK Parti Solhan İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi parti binasında yapıldı. Gençlik Kolları Başkanlığına Harun Tunç seçildi.


Solhan Ak Parti Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi ilçe parti binasında gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde AK Parti Solhan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Harun Tunç seçildi.

 

Gençlik Kolları Başkanı Harun Tunç’un selamlama konuşmasının ardından Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Buyankara’nın yaptığı konuşmada,”Gençlik Kolları 5. Olağan kongresinde bir araya gelmiş bulunmaktayız. Referandum sürecinde iyi bir çalışma yapan Harun kardeşimizle beraber olmaya karar aldık. Ona inancımız sonsuz. Çünkü yaptığı çalışmalardan ötürü bizi tatmin etti. Bu saatten sonra da yapacağı çalışmalara katkı sağlayacağına eminim. Onun için iyi bir gayret gösterip çalışmamız gerekiyor. Kapı kapı dolaşmamız lazım. Küskünlerle bir araya gelip kucaklaşmamız lazım. Meyve tutan ağaç taşlanır misali kim ne derse desin insanoğluyuz, beşeriz. Sonuçta kötülerde olacak, önümüze engel koyanlarda olacak, hiç kimseye aldırmadan çalışmalarımızı gerçekleşmemiz lazım ki bizden sonra ki nesillere daha güzel, daha yaşanabilir bir memleket, daha güzel dünya bırakalım. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi. 

 

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde AK Parti Solhan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Harun Tunç seçildi.

 

 

Gençlik Kolları Yönetimdeki İsimler: Harun Tunç (Başkan), Hasan Zengin, İdris Aslan, M. Akif Düşen, Ömer Ekinci, Ömer Faruk Yanılmaz, Mehmet Dere, Yunus Doğan, Habib Özdağ, Taner Argun, Cihan İlbaş, Mesut Tan, Hasan Yalçın, Emrah Doğu

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum